ACCIÓ - Agència per la Competitivitat de l'Empresa
  • Comparteix a Linkedin
  • Imprimeix

Un centenar d’empreses, centres tecnològics i universitats de Corea del Sud visiten Catalunya interessades a conèixer l’ecosistema d’innovació català

La delegació s’ha reunit aquest dilluns amb responsables d’ACCIÓ i ha conegut els programes en matèria d’innovació i els serveis de l’Oficina de Comerç i d’Inversions de Catalunya a Seül.

16/05/2017 10:25
Delegació Corea

Una delegació formada per un centenar d’empreses, centres tecnològics i universitats de Corea del Sud s’ha reunit aquest dilluns amb responsables d’ACCIÓ – l’agència per a la competitivitat de l’empresa – per conèixer de primera mà l’ecosistema d’innovació i transferència tecnològica de Catalunya, i les oportunitats d’inversió que ofereix Catalunya a les empreses coreanes.

La visita ha estat organitzada pel Ministeri de Comerç, Indústria i Energia de Corea del Sud a través del Korea Institute for Advancement of Technology (KIAT) en el marc de l’Open EUREKA Innovation Week que ha començat aquest dilluns i que reunirà a Barcelona fins divendres més de 1.000 empreses de 40 països que formen part de la xarxa europea EUREKA.

La delegació ha estat encapçalada per Cheon Kyo Park, director de KIAT a Europa. Durant la seva visita a ACCIÓ, el centenar de professionals coreans ha conegut els programes d’ACCIÓ en matèria d’innovació i els serveis de l’Oficina de Comerç i d’Inversions de Catalunya a Seül. En acabar la sessió de treball a ACCIÓ, la delegació ha visitat instal·lacions d’Eurecat i de l’Institut de Recerca en Energia de Catalunya (IREC).

Un centenar d’empreses, centres tecnològics i universitats de Corea del Sud visiten Catalunya interessades a conèixer l’ecosistema d’innovació català