ACCIÓ - Agència per la Competitivitat de l'Empresa
  • Comparteix a Linkedin
  • Imprimeix

El conseller Baiget viatja a Brussel·les per atreure noves inversions estrangeres i presentar Catalunya com el hub digital i tecnològic d'Europa

Baiget presentarà el programa Catalan Wines d’ACCIÓ davant importadors i distribuïdors belgues per intensificar la presència dels cellers catalans en aquest mercat

18/05/2017 10:03
Imatge per defecte
  • El conseller d’Empresa i Coneixement es reunirà la setmana vinent amb multinacionals europees, americanes i asiàtiques que tenen a Brussel·les els seus centres de presa de decisions i participarà a l’European Bussiness Summit.
  • Baiget presentarà el programa Catalan Wines d’ACCIÓ davant importadors i distribuïdors belgues per intensificar la presència dels cellers catalans en aquest mercat.

El conseller d’Empresa i Coneixement, Jordi Baiget, viatjarà a Brussel·les entre dilluns i dimarts vinent amb l’objectiu d’atreure noves inversions estrangeres a Catalunya i presentar el nostre país com el principal hub digital d’Europa.

En aquest sentit, es reunirà amb multinacionals europees, americanes i asiàtiques que tenen a Brussel·les els seus centres de presa de decisions i participarà a l’European Business Summit (EBS), un dels congressos de referència a Europa en l’àmbit de l’economia, l’empresa i les inversions estrangeres. La missió servirà per donar a conèixer a Brussel·les el Global 3D Printing Hub, la nova infraestructura industrial que acollirà Catalunya i que ha de servir per esdevenir referent mundial en l’àmbit de la tecnologia d’impressió 3D.

Prèviament, en el marc del viatge, que també comptarà amb la participació de la directora general d’Indústria i consellera delegada d’ACCIÓ, Núria Betriu, Baiget presentarà dilluns el programa Catalan Wines d’ACCIÓ a Brussel·les amb l’objectiu d’intensificar la presència dels  vins i caves catalans al país. Un grup de cellers catalans podran oferir un tast dels seus productes davant d’una selecció d’importadors, distribuïdors, restauradors i sommeliers belgues.

El conseller Baiget viatja a Brussel·les per atreure noves inversions estrangeres i presentar Catalunya com el hub digital i tecnològic d'Europa