ACCIÓ - Agència per la Competitivitat de l'Empresa
  • Comparteix a Linkedin
  • Imprimeix

Núria Betriu: “Catalunya té una oportunitat magnífica per liderar el sector del vehicle elèctric al sud d’Europa”

Inauguració Scutum

La directora general d’Indústria i consellera delegada d’ACCIÓ, Núria Betriu, ha participat aquest dimecres al matí en la inauguració de la nova fàbrica de l’empresa catalana Scutum a Molins de Rei, que té capacitat per produir 10.000 escúters elèctrics a l’any. La nova planta de producció de la marca, que ara passa a anomenar-se comercialment Silence, dóna feina a 37 professionals entre enginyers, tècnics i comercials.

Durant la seva intervenció, Betriu ha assegurat que “el projecte de Silence és molt important pel país: impulsa la tecnologia elèctrica a Catalunya, combina les dues estratègies clau per la competitivitat, la innovació i la internacionalització, i ho fa amb un clar esperit emprenedor i l’ambició per deixar una empremta al món”. En aquest sentit, la directora general d’Indústria ha subratllat que “és un dels exemples que posen de manifest que Catalunya té una oportunitat magnifica per liderar el sector del vehicle elèctric al sud d’Europa”.

L’any passat Silence va augmentar un 255% les vendes en relació al 2015, mentre que amb la nova fàbrica de Molins de Rei l’empresa preveu duplicar la facturació aquest 2017 i consolidar la seva expansió internacional. Actualment té presència a més de 14 països de tot el món.

 

Núria Betriu: “Catalunya té una oportunitat magnífica per liderar el sector del vehicle elèctric al sud d’Europa”