ACCIÓ - Agència per la Competitivitat de l'Empresa
  • Comparteix a Linkedin
  • Imprimeix

10 startups viatgen a Silicon Valley per buscar socis i inversors en un dels esdeveniments tecnològics més importants del món

18/09/2017 01:08
Imatge per defecte
  • Dilluns comença una missió empresarial organitzada per ACCIÓ coincidint amb la celebració del Disrupt San Francisco, un viatge que també té l’objectiu de presentar Catalunya com un dels ecosistemes de startups més dinàmics d’Europa.
  • En el marc de la missió, les startups presentaran els seus projectes davant la comunitat empresarial de Silicon Valley, visitaran fons de capital risc i coneixeran les principals acceleradores d’empreses de la regió.
  • Les empreses catalanes que participen a la missió són Adan Medical, DefyU, Epinium, Oval Sound, Playmoss, PocketPiano, Roomonitor, Submer, Telanto i Unlimited Engineering.

10 startups catalanes participen entre dilluns i dijous vinent en una missió empresarial a Silicon Valley organitzada per ACCIÓ –l’agència de la Generalitat per a la competitivitat de l’empresa- per trobar inversors, socis i conèixer de primera mà l’ecosistema empresarial de la regió. Les empreses catalanes que hi participen són Adan Medical, DefyU, Epinium, Oval Sound, Playmoss, PocketPiano, Roomonitor, Submer, Telanto i Unlimited Engineering.

Paral·lelament a les agendes de les startups, el viatge també servirà perquè la delegació -formada per representants d’ACCIÓ, fons de capital risc i altres agents de la comunitat catalana com el CEO de Barcelona Tech City, Miquel Martí- presenti Catalunya com un dels hubs de startups més dinàmics d’Europa. A través de reunions amb empreses tecnològiques, fons de capital risc americans i trobades amb emprenedors locals, l’objectiu és buscar noves oportunitats per connectar els ecosistemes de Silicon Valley i Catalunya i facilitar les inversions empresarials al nostre país.

La missió s’ha fet coincidir amb la celebració a San Francisco del Disrupt SF, considerat l’esdeveniment més important del món de startups disruptives. Està organitzat per l’entitat americana Tech Crunch amb la voluntat de ser el principal aparador internacional per empreses amb tecnologies diferencials i innovadores, i aplega tot l’ecosistema empresarial de Silicon Valley amb els principals fons de capital risc i corporacions tecnològiques.

Amb l’objectiu que les startups catalanes puguin presentar els seus projectes, fer networking i conèixer socis i inversors, ACCIÓ disposarà d’un estand al congrés. Gràcies a la presència en aquest esdeveniment, startups catalanes que van participar-hi l’any passat van obrir oficines als Estats Units (Mediktor) o van ser seleccionades per accedir al 500Startups, una de les acceleradores d’empreses més reconegudes dels Estats Units (Kompyte i Gestoos).

Durant l’esdeveniment, les startups catalanes podran participar al Startup Battlefield, una competició reconeguda mundialment i premiada amb 50.000 dòlars on els emprenedors presenten els seus projectes i reben assessorament d’inversors i experts. El Disrupt SF d’enguany comptarà amb ponents com Brian Krzanich, CEO d’Intel, Ben Silbermann, cofundador i CEO de Pinterest, o Lisa Jackson, vicepresident d’Apple, entre d’altres.

A banda de participar en aquest l’esdeveniment, ACCIÓ ha preparat a través de l’Oficina Exterior de Comerç i d’Inversions de la Generalitat a Silicon Valley una agenda de contactes i visites a la regió perquè les startups presentin els seus projectes als principals fons de capital risc de la regió i coneguin algunes de les acceleradores més reconegudes del país.

Les startups catalanes podran participar al Startup Battlefield, una competició reconeguda mundialment i premiada amb 50.000 dòlars