ACCIÓ - Agència per la Competitivitat de l'Empresa
  • Comparteix a Linkedin
  • Imprimeix

La plataforma d’inversió en startups OneRagtime, d’origen francès, s’estableix a Barcelona i crea 10 llocs de treball

L’oficina de la capital catalana actuarà, juntament amb París, com a base operativa de l’empresa, que també està present a Londres i Tel Aviv.

27/05/2018 11:00
L'equip de One Ragtime a Barcelona
  • OneRagtime posa en contacte startups i emprenedors amb inversors des de seva plataforma de crowdequity, que funciona tant a través del mòbil com del web.
  • Per establir-se a Barcelona, l’empresa ha comptat amb el suport de la Generalitat a través de Catalonia Trade & Investment, l’àrea d’atracció d’inversions estrangeres d’ACCIÓ.

La plataforma d’inversió empresarial en startups OneRagtime, d’origen francès, ha obert una oficina a Barcelona i ha creat 10 llocs de treball, una plantilla que preveu ampliar properament. L’empresa acompanya startups i emprenedors des dels moments inicials del seu negoci i els posa en contacte amb inversors a escala mundial des de la seva plataforma de crowdequity, que funciona tant a través del mòbil com del web.

Per establir-se a Barcelona, OneRagtime ha comptat amb el suport de la Generalitat a través de Catalonia Trade & Investment, l’àrea d’atracció d’inversions estrangeres d’ACCIÓ –l’agència de la Generalitat per a la competitivitat de l’empresa-.

L’oficina de OneRagtime a Barcelona actua com a base d’operacions de l’empresa juntament amb París i ja ha donat suport a 7 empreses emergents europees, entre les quals destaca Gestoos, la primera inversió de la plataforma al país. En aquest primer any d’activitat a l’Estat espanyol, l’empresa també ha realitzat la primera sortida de capital d’una de les startups.

Per al responsable d’operacions de OneRagtime, Josep Solé, “Barcelona és un pol de startups i talent molt interessant des del qual podem donar servei a la resta d’Europa”. “Ens definim com una plataforma d’inversió disruptiva i el nostre objectiu és ajudar startups a esdevenir els propers unicorns, explica Solé.

L’empresa, que va iniciar la seva activitat comercial l’any 2016, també està present a París, Londres i Tel Aviv i té la intenció d’obrir noves oficines properament per donar cobertura a altres mercats internacionals. Globalment, la plataforma compta amb una xarxa de més de 500 inversors, que aporten a les startups finançament, però també les assessoren a través de la seva experiència operacional, els ofereixen contactes a nivell internacional i recursos per al desenvolupament de negoci, tecnològics o de gestió del talent. OneRagtime ha vehiculat el 2017 més de 20 milions d’euros d’inversió en startups.

D'acord amb l'empresa, “Barcelona és un pol de startups i talent molt interessant des del qual podem donar servei a la resta d’Europa”