ACCIÓ - Agència per la Competitivitat de l'Empresa
  • Comparteix a Linkedin
  • Imprimeix

Les startups del Barcelona and Catalonia Startup Hub guanyen visibilitat internacional

08/03/2018 01:45
Join the Hub

Si ets una startup... 
Formes part d’un dels ecosistemes emprenedors més dinàmics del món. Barcelona és el principal hub de startups del sud d’Europa i la tercera ciutat preferida pels emprenedors de tot el món per crear-hi una startup. A Catalunya, si ets una startup, el teu lloc és el Barcelona & Catalonia Startup Hub.
 
El portal de les startups catalanes és una plataforma on podràs potenciar la teva visibilitat al món. Les visites internacionals que reben les startups al Hub estan encapçalades per països tan consolidats en el món tecnològic i de les startups com els Estats Units, Anglaterra, Holanda, França o Alemanya. Però al top ten també hi destaca l’interès generat a Israel, Singapur o l'Índia.
 
Si encara no en formes part, apunta’t al Hub i podràs connectar-te gratuïtament a les oportunitats i als players més importants de l’ecosistema.

Si busques startups... 
El Hub és the place to be perquè ha esdevingut the place to look per a inversors i empresesque volen posar en marxa projectes d’emprenedoria corporativa
 
Al Hub podràs conèixer les últimes grans operacions i els exits del sistema. I podràs, sobretot, navegar per més de 1.200 startups i filtrar-les per les seves especialitats o per l’estat de finançament en el que es troben, entre d’altres conceptes.

Startupitza la teva empresa 
Les startups són una font d’innovació constant que la teva empresa ha d’aprofitar. Són la inspiració per transformar empreses tradicionals i un model a seguir per llançar nous projectes emprenedors.
 
Entra al Hub i descobreix quins seran els pròxims Wallapop, Let’s Bonus o Privalia d’àmbits com la intel·ligència artificial, el món immobiliari, la biotecnologia i la farmacèutica, els esports o la moda i el disseny, per citar només algunes de les 41 especialitats en què s’agrupen les startups del Hub.

I si, més enllà del Hub, vols portar la teva startupització a un nou nivell...

• Busca finançament per a la teva startup al Recomanador de finançament alternatiu, amb més de 100 proveïdors financers.
• Navega pel Banc de coneixement d’ACCIÓ i troba-hi informes, guies i eines sobre big data, IoT, IA, transformació digital, Indústria 4.0, Mobile, gaming, audiovisual .
• Descobreix més de 40 oportunitats de negoci sobre aquests sectors.

El portal de les startups catalanes rep la majoria de consultes internacionals provinents dels països amb més consolidació tecnològica: Estats Units, Anglaterra, Alemanya o Israel

Pàgines relacionades