Quan

En aquesta masterclass organitzada per CIDAI, Àgata Lapedriza, professora de la UOC, directora del grup de recerca “Artificial Intelligence for Human Well-being” a l’eHealth Research Center de la UOC i investigadora afiliada al Massachusetts Institute of Technology (MIT) Medialab, al grup de recerca d’Affective Computing, oferirà una introducció a la Computació Afectiva, la disciplina que estudia i desenvolupa sistemes i dispositius que poden reconèixer, interpretar, processar o simular emocions o sentiments.
Després d’una introducció general farà una revisió de les tècniques per a la percepció automàtica d’emocions i també parlarà de les limitacions d’aquestes tecnologies existents.
Finalment, explicarà exemples de projectes de recerca que utilitzen la percepció automàtica de les emocions per millorar el benestar de les persones.
Programa
- Introducció a la Computació Afectiva. Breu història de la Computació Afectiva i principals tòpics de recerca.
- Tècniques per la Percepció Automàtica d’Emocions. Revisió de les tècniques existents per a la percepció automàtica d’emocions i estat actual del camp de recerca.
- Ús de les tecnologies de Percepció Automàtica d’Emocions en projectes relacionats amb el benestar humà. Descripció de projectes de recerca que usen la percepció automàtica d’emocions per detectar i reduir l’estrès i altres exemples de projectes.
Idioma de la masterclass: Anglès