ACCIÓ - Agència per la Competitivitat de l'Empresa
  • Comparteix a Linkedin
  • Imprimeix

Emprendre per 'reinventar' les finances internacionals

Casos d'empresa   Kantox

Les bones idees poden sorgir en qualsevol moment. Arran de la seva participació en un projecte de consultoria per a una empresa exportadora, els emprenedors de Kantox van intuir una bona oportunitat de negoci: cobrir els tipus de canvi import/export online.

El pla de negoci els va donar la raó, i la seva habilitat per formar equip i transformar la idea en una realitat, va fer la resta.

Toni Rami, responsable d'operacions, ens explica les claus de l'èxit de Kantox, projecte emprenedor amb un present sòlid i un futur prometedor.

ACC1Ó estimula la capacitat emprenedora de Catalunya a través del Fòrum d'Inversió, un punt de trobada dels projectes i els inversors que facilita el finançament i el creixement de les empreses catalanes.

17/07/2012

Idees Força

Les bones idees de negoci poden sorgir en qualsevol moment. Cal estar atent per identificar-les i tenir la capacitat per posar-les en marxa ràpid.

És clau participar en els esdeveniments i programes orientats a emprenedors per compartir coneixement i experiències, conèixer professionals per formar l'equip i començar a crear una xarxa d'inversors potencials.

Desenvolupar un pla de negoci professional, sòlid i acurat és imprescindible per poder atraure finançament.

L'actual conjuntura econòmica està qüestionant certs paradigmes i obrint finestres d'oportunitat per empreses que s'atreveixen a oferir solucions creatives a aquestes noves necessitats.

Perfil digital