ACCIÓ - Agència per la Competitivitat de l'Empresa
  • Comparteix a Linkedin
  • Imprimeix

Innovació radical = negoci global

Idees d'experts   Alfons Cornella

Com afrontar la internacionalització? Per Alfons Cornella no hi ha una via millor que la innovació. Un concepte que pot ser molt més quotidià del que ens pensem. De fet, sovint l'èxit internacional prové d'agafar un concepte molt senzill i donar-li la volta.

Repensar els nostres productes perquè aportin un nou valor serà el camí més assequible per fer-nos un forat al mercat internacional. Al seu costat, les eines digitals seran l'acompanyant perfecte per fer-ho possible. A més a més, la col·laboració entre empreses també pot permetre assolir aquesta innovació amb valor afegit si cadascú aporta les seves habilitats.

25/06/2015

Idees Força

Qualsevol idea que tinguem sobre la transformació que ve està clarament marcada pel món digital, que ens dóna la infraestructura per fer productes globals.

Molta innovació vindrà de la conversió d'objectes normals a objectes digitals. Ara bé, no es pot jugar al mercat internacional si no poses el client al centre.

No hem de ser disruptors perquè sí, sinó que en la disrupció es produeixi valor. Sigui quin sigui el producte que tinguis, la manera d'internacionalitzar-se és a través del valor.

Jugar avui en el joc internacional és saber-se posicionar en els buscadors i crear una categoria.

La col·laboració pot ser molt positiva a l'hora d'innovar. Més de la meitat de les empreses innova en col·laboració amb altres empreses.

Si no tens una visió internacional, acabarà arribant un altre competidor que es menjarà el teu mercat.

Perfil digital

Presentacions