ACCIÓ - Agència per la Competitivitat de l'Empresa
  • Comparteix a Linkedin
  • Imprimeix

Endurance Partners: solucions de liquiditat i millora operativa per a pimes

Idees d'experts   José M. Rigau

Endurance Partners és un fons d'inversió enfocat a pimes en situacions de dislocació financera. (adquirida el 2014).

El seu model es basa a oferir agilitat, així com disposar d'un equip multidisciplinar (empresarial, financer, legal, fiscal i laboral), reforçat per un equip gestor experimentat en el sector en qüestió.

El seu objectiu és limitar el deteriorament de l'empresa a curt termini i maximitzar el seu potencial a llarg termini. José M. Rigau, director d'Endurance Partners, exemplifica el seu model d'inversió amb els casos de la productora i comercialitzadora de roba infantil, Republic of Kids (adquirida el 2013) i el de la joieria Oro Vivo.

21/10/2015

Idees Força

  • Si alguna cosa positiva ha tingut aquesta crisi, és que les empreses han hagut d’explorar nous mercats, internacionalitzar-se
  • L’empresariat català és lluitador i, en situacions de dificultat, li costa obrir el patrimoni a tercers. Per evitar “tallar-se un dit”, pot acabar “tallant-se la mà”
  • En situacions complicades, l’empresa actua reactivament. Dedica molt temps a l’àmbit financer, administratiu i legal (urgent), descuidant el negoci, l’estratègia i les operacions (important)

Perfil digital

Presentacions