ACCIÓ - Agència per la Competitivitat de l'Empresa
  • Comparteix a Linkedin
  • Imprimeix

Intel·ligència artificial a l’empresa: els primers passos

Idees d'experts

Quatre empreses catalanes, que ja treballen amb solucions en intel·ligència artificial, donen algunes claus sobre com les empreses poden implantar aquesta tecnologia en el seu dia a dia. Totes elles han participat a l’Exponential Day 2023.

25/07/2023

Aplicar tecnologies avançades com la intel·ligència artificial pot suposar un gran repte per a les empreses: cal identificar quines són les àrees on es pot servir; s’ha de provar i tornar a provar; cal formar als treballadors i tot plegat s’ha de fer pas a pas per veure on pot aportar valor real.

Aquests són alguns dels comentaris que Enric Plana, de M47Labs; Albert Uriela, d’Omnios; Diego Bartolomé, de Sintetic.ai i Marcos Luengo, de Vidext han fet sobre l’ús d’aplicacions en intel·ligència artificial per part de les empreses.

A la vegada, són conscients que tecnologies com aquesta viuran una evolució exponencial durant els propers anys. “El que ara sembla molt revolucionari es quedarà. Serà difícil entendre llocs de treball on no s'incorpori aquesta tecnologia per prendre decisions”, apunta Uriela.

Tots ells han participat a l’Exponential Day 2023 presentant les seves aplicacions. Recupera les seves ponències a l'Exponential Day 2023!

Serveis relacionats

Exponential Day

Aquest enllaç porta a un altre lloc web: Exponential Day

Reserva’t un lloc entre les empreses líders del futur

Catalonia Exponential Leaders

Les empreses catalanes més disruptives