ACCIÓ - Agència per la Competitivitat de l'Empresa
  • Comparteix a Linkedin
  • Imprimeix

Startup Capital, un impuls per a les startups tecnològiques

Casos d'empresa   Nil Salomó (Proppos), Talía Bonmatí (Dinbeat), Ernest Mendoza (Astrea Materials)

L’ajut Startup Capital d’ACCIÓ és una oportunitat única per a les startups amb tecnologia pròpia, una empenta que els permet aplanar el camí de les etapes inicials. Descobreix l'exemple de Proppos, Dinbeat i Astrea Materials.

02/07/2021

Proppos, Dinbeat i Astrea Materials són tres empreses que han estat beneficiàries de l'ajut d'ACCIÓ Startup Capital. Aquesta línia, dirigida a startups tecnològiques de tota mena de sectors, els va permetre superar aquelles despeses inicials com la inversió en tecnologia per seguir desenvolupant el producte.

La startup Proppos, dedicada a desenvolupar solucions de pagament autònomes a partir de la intel·ligència artificial; Dinbeat, una empresa que ha creat un producte sanitari per mesurar les constants vitals del animals; o Astrea Materials, sorgida de la recerca bàsica en nanotecnologia i que treballa en la purificació d’aire, expliquen la seva experiència anys després d’haver rebut l’ajut. Tot plegat ho preguntem visitant el seu estand del 4YFN, en el marc del congrés MWC Barcelona.

Descobreix l'ajut Startup Capital, un impuls directe de fins a 75.000 euros per a startups tecnològiques de creació recent.

Serveis relacionats

Startup Capital, el primer accés al finançament

L'impuls definitiu per a la teva startup tecnològica