ACCIÓ - Agència per la Competitivitat de l'Empresa
  • Comparteix a Linkedin
  • Imprimeix

Els escenaris de la nova mobilitat i la transformació dels negocis

Idees d'experts   Javier Creus (Ideas for Changes), Diego Soroa (expert en transformació exponencial); Rafel Fors (expert en mobilitat)

La segona edició de l'Exponential Day també ha servit per conèixer el futur de la mobilitat i com aquesta transformarà, no només la nostra manera de viure, sinó també les empreses i els seus models de negoci.

20/07/2020

Després de la ponència inspiradora de Paul Saffo, la taula rodona de l'Exponential Day 2 ha partit de les següents preguntes: Per què la (no) mobilitat i les tecnologies exponencials transformaran tots els negocis? Com poden aprofitar les empreses aquesta disrupció?

Javier Creus, CEO de Ideas for Change i fundador de Pentagrowth Diego Soroa, arquitecte, urbanista i expert en transformació exponencial i Rafel Fors, expert en mobilitat i vehicles autònoms, han donat la seva visió sobre el futur de la mobilitat i com les tecnologies disruptives transformaran les empreses i els models de negoci.

Per fer-ho, s'han centrat en una quinzena d'escenaris de futur que, tot i que a priori poden semblar llunyans, són més propers del que podíem pensar inicialment: l’impacte del teletreball a la societat; les infinites possibilitats dels drons en el transport de persones o de mercaderies o l'expansió i les conseqüències dels vehicles autònoms, són alguns dels escenaris tractats.

Si t'ho has perdut, recupera la jornada sencera de l'Exponential Day #2.