ACCIÓ - Agència per la Competitivitat de l'Empresa
  • Comparteix a Linkedin
  • Imprimeix

Incentius per a la contractació de personal investigador

Presentacions i altres materials

En el context actual, les empreses tenen dificultats per finançar les activitats de recerca i innovació. Per aprofitar algunes de les possibilitats tributàries existents per a la realització d'activitats d'R+D+i, et presentem les deduccions per a la contractació de personal investigador.

Vols aprofitar els incentius fiscals perquè la teva empresa sigui més innovadora? Des d'ACCIÓ t'ajudem a identificar l'incentiu fiscal que millor s'adapta a les teves necessitats i t'orientem en la seva aplicació. Contacta amb nosaltres

15/03/2016
Connecta amb l'ecosistema Digital-Health de Massachussets

A les següents presentacions trobaràs detallat el Pla de Doctorats Industrials que facilita la identificació de professionals altament qualificats per a l’execució d’un projecte d’investigació que sigui d’interès per a la teva empresa. També es presenten els beneficis de la obtenció del segell de PIME innovadora. De fet, per reduir el cost associat a un projecte d'investigació, les empreses que compten amb el segell de PIME innovadora es poden beneficiar d'una bonificació directa a la Seguretat Social, a més de les corresponents deduccions fiscals. Així mateix, s’explica el programa d'acompanyament d'ACCIÓ per a l'aplicació dels incentius fiscals a la innovació.

Presentacions

Programes d'ACCIÓ al suport d'incentius fiscals (Alvaro Tapia, gestor d'Innovació d'ACCIÓ)

Pla de Doctorats Industrials (Jesús Ruiz de la Torre, responsable de carrera investigadora d'AGAUR)

Novetats del Pla de Doctorats Industrials (Susaina Figuera de Prado, directora de projectes d'AGAUR)

Incentius fiscals per a la contractació de personal investigador i PIME innovadora (Immaculada Torres, responsable de projectes d'R+D d'EQA)