ACCIÓ - Agència per la Competitivitat de l'Empresa
  • Comparteix a Linkedin
  • Imprimeix

Next Generation EU - Pla Kit Digital, un programa per a la transformació digital de pimes i autònoms (bases reguladores)

TipusAjut

Estat En termini

Data de finalització28/02/2022

A qui s'adreça

Empreses

El Kit Digital és una iniciativa del Govern d'Espanya que té com a objectiu subvencionar la implantació de solucions digitals disponibles al mercat per aconseguir un avenç significatiu en el nivell de maduresa digital.

Les solucions digitals que proporciona el Kit Digital estan orientades a les necessitats de les petites empreses, microempreses i treballadors autònoms, que pertanyin a qualsevol sector o tipologia de negoci.

Passes que cal seguir:

  • Per demanar el bo digital:

Registreu-vos a www.acelerapyme.es i completeu el test d'autodiagnòstic. Consulteu el catàleg de solucions digitals. Sol·liciteu el Kit Digital a la seu electrònica de Red.es

  • Un cop obtingut el bo digital:

Accediu al catàleg d'agents digitalitzadors i decidiu amb qui voleu desenvolupar la vostra solució digital. Poseu-vos en contacte amb els agents digitalitzadors i subscriviu l'acord de prestació de solucions digitals.

Si voleu ser part del Kit Digital com a proveïdor de solucions digitals, podeu sol·licitar l'alta com a Agent Digitalitzador.

Beneficiaris

Les solucions digitals que proporciona el Kit Digital estan orientades a les necessitats de les petites empreses, microempreses i treballadors autònoms, que pertanyin a qualsevol sector o tipologia de negoci.

Quantia

El programa ofereix un bo digital amb una quantia econòmica (12.500€ aproximadament) perquè l'administreu escollint una o diverses solucions digitals de les ofertes pels agents digitalitzadors que desenvolupin els serveis del catàleg.

El programa compta amb una dotació global de 3.000 milions d'euros finançats amb els fons del Pla de Recuperació, Transformació i Resiliència.

Termini

La secretària d'Estat de Digitalització i Intel·ligència Artificial, Carme Artigas, ha afirmat que el Govern preveu que els 500 milions d'euros per digitalitzar pimes d'entre 10 i 49 empleats amb el 'kit digital' comencin a arribar a les empreses durant el mes de febrer.

Més informació

Noticia La Moncloa

Noticia Europapress

Referència legal Bases reguladores BOE Núm. 313 del 30-12-2021

Contacte

info@acelerapyme.gob.es

Tel. 900 909 001