ACCIÓ - Agència per la Competitivitat de l'Empresa
  • Comparteix a Linkedin
  • Imprimeix

EIC Transition Challenge: dispositius digitals ecològics pel futur

TipusAjut

Estat Fora de termini

Data de finalització 04/05/2022  

A qui s'adreça

Empreses

EIC Transitions té com a objectiu madurar tant la vostra tecnologia com la vostra idea de negoci augmentant així la seva preparació tecnològica i de mercat.

Els resultats esperats d'un projecte de transició EIC són:

  • Una tecnologia que s'ha demostrat que és eficaç per a l'aplicació prevista.
  • Un model de negoci, la seva validació inicial i un pla de negoci per al seu desenvolupament al mercat.

Les propostes presentades s'han de centrar a demostrar nous dispositius digitals i/o arquitectures que tenen un avantatge clar i qualificable pel que fa a una o diverses de les qüestions clau esmentades anteriorment en comparació amb les alternatives existents per a una classe de problemes o aplicacions rellevants.

Les propostes haurien de centrar el seu treball en l'aprofitament d'un procés físic, químic o biològic no explotat anteriorment, o haurien de revisar els dispositius existents mentre els operen en modes o règims nous que condueixen a un enfocament nou amb avantatges quantificables i demostrables.

La vostra proposta serà inicialment avaluada per experts de l'EIC, si passà aquesta primera fase inicial serà comunicat per posteriorment ser avaluat per un jurat d'un màxim de 6 membres del jurat de l'EIC.

Els sol·licitants seleccionats per al finançament hauran de començar el seu projecte màxim en 2-3 mesos a partir de la signatura de la subvenció. La signatura de la subvenció es produeix normalment en un termini de 6 mesos des de la data límit de la convocatòria.

Quantia

L'import màxim de subvenció del projecte serà de 2.500.000 €.

Beneficiaris

Pimes i empreses de recerca públiques o privades.

Sol·licitud

Més informació