ACCIÓ - Agència per la Competitivitat de l'Empresa
  • Comparteix a Linkedin
  • Imprimeix

Programa Idees Madures

TipusAjut

Estat En termini

Data de finalització 31/12/2023   Dates provisionals

A qui s'adreça

Autònoms i particulars

Empreses

L'objectiu del programa és donar, a les persones que vulguin posar en marxa un projecte d'empresa a partir dels 40 anys, les eines necessàries per desenvolupar el pla d'empresa a través de la formació en àrees com màrqueting, aspectes legals, previsions econòmiques i altres relacionades; participant alhora en tutories personalitzades.

Beneficiaris

El programa s’adreça a emprenedors i emprenedores de més de 40 anys, amb idees de negoci de qualsevol sector.

Característiques

  1. Pla d'Empresa: El mòdul et permet elaborar un pla d'empresa a mida del teu projecte i et dona eines de gestió necessàries en totes les àrees: organització, màrqueting, recursos humans, comptabilitat, finances, fiscalitat, etc.
  2. Habilitats emprenedores: Entrena't en les competències empresarials per emprendre amb èxit.
  3. Fonts de finançament: Descobreix les diferents possibilitats que t'ofereix en l'àmbit financer.
  4. Experiències empresarials: Beneficia't dels coneixements d'altres persones emprenedores a través de l'estudi de casos d'èxit.
  5. Assessorament personalitzat: Amb un seguiment a mida cada persona emprenedora podrà resoldre qualsevol consulta del seu projecte.1- Pla d'Empresa: El mòdul et permet elaborar un pla d'empresa a mida del teu projecte i et dona eines de gestió necessàries en totes les àrees: organització, màrqueting, recursos humans, comptabilitat, finances, fiscalitat, etc.

Més informació

Sol·licitud informació programa tardor 2023

Contacte

Telèfon: 900 533 175