ACCIÓ - Agència per la Competitivitat de l'Empresa
  • Comparteix a Linkedin
  • Imprimeix

Subvencions per al desenvolupament del programa Consolida't, de suport a la consolidació, l'enfortiment i la reinvenció del treball autònom a Catalunya

TipusAjut

Estat Fora de termini

Data de finalització 11/11/2022  

A qui s'adreça

Autònoms i particulars

Empreses

L'objecte d'aquesta iniciativa és promoure la consolidació, el creixement i la reinvenció del treball autònom com a eina per millorar la competitivitat dels negocis de persones treballadores autònomes i lluitar contra la destrucció d'ocupació autònoma.

Té la voluntat d'oferir als autònoms les eines i els instruments necessaris per mantenir el seu negoci davant la irrupció de la COVID-19.

Beneficiaris

A escoles de negocis, universitats, escoles universitàries o entitats dependents o vinculades a aquestes, a col·legis professionals jurídicament constituïts que acreditin experiència i coneixements en assessorament a persones treballadores autònomes, i associacions professionals del treball autònom a Catalunya de caràcter intersectorial.

Destinatàries últimes de la subvenció

Persones treballadores autònomes.

Pressupost

L'import màxim que es destina als programes subvencionables és d'1.040.500,00 euros.

Termini

El termini de presentació del formulari de sol·licitud, incloent-hi la documentació annexa, comença a les 9.00 hores del 28 d'octubre 2022 i finalitza a les 15.00 hores del desè dia hàbil a comptar de l'inici del termini.

Més informació i accés al tràmit

Bases reguladores (document .PDF)

Referència legal Convocatòria DOGC núm. 8781 Data 27.10.2022

Contacte

Telèfon: 932 285 757