ACCIÓ - Agència per la Competitivitat de l'Empresa
  • Comparteix a Linkedin
  • Imprimeix

Impulsem el que fas

TipusAjut

Estat Fora de termini

Data de finalització 11/05/2023  

A qui s'adreça

Autònoms i particulars

Empreses

Ajuts per finançar projectes que impulsin l'economia dels barris de la ciutat de Barcelona.

Es busquen projectes arrelats al territori que fomentin l'emprenedoria i l'empresa, la dinamització de locals en planta baixa, la innovació socioeconòmica, l'ocupació de qualitat, el turisme responsable i sostenible, el consum responsable, els models agroalimentaris sostenibles i la logística de proximitat amb vehicles de zero emissions.

Beneficiaris

Podeu presentar sol·licituds tant persones físiques (veïns i veïnes de la ciutat), com jurídiques (associacions, fundacions, micro i petites empreses, cooperatives, persones autònomes, entre altres, amb seu social i/o delegació a la ciutat de Barcelona) que compleixin els requisits i condicions establerts en els documents de bases i convocatòria.

Quantia

Podreu rebre fins al 80% del pressupost total del vostre projecte, amb un màxim de 40.000 euros d’import subvencionat. Excepcionalment, a la modalitat 1 l’import subvencionat màxim és de 20.000 euros per a l’obertura d’un negoci en planta baixa o de 6.000 euros per a negocis actius en planta baixa ubicats als barris de Pla de Barris (consulteu la convocatòria per saber quins són).

Pressupost

L’import total de la convocatòria és de 2.500.000,00 euros.

Termini

El termini de presentació de sol·licituds és del 28 de març a l'11 de maig de 2023, ambdós inclosos.

Més informació i accés al tràmit

Bases reguladores (document .PDF)

Convocatòria 2023

Contacte

Tel. 900 533 175