ACCIÓ - Agència per la Competitivitat de l'Empresa
  • Comparteix a Linkedin
  • Imprimeix

Acreditació de mentors en el marc de startup d’ACCIÓ pel període 2021-2023, any 2023

TipusServei

Estat Fora de termini

Data de finalització 31/03/2023  

A qui s'adreça

Autònoms i particulars

La finalitat d’aquest procés d’acreditació té com a objectiu contribuir a la competitivitat i creixement accelerat de les noves empreses catalanes, posant a la seva disposició a professionals altament qualificats per dur a terme aquest acompanyament en el creixement.

Des d’ACCIÓ, s’ofereix a les startups un assessorament especialitzat, de la mà d’una mentora o d'un mentor que és una persona de perfil emprenedor i amb experiència en liderar projectes de creixement empresarial, de manera que els puguin proporcionar una orientació i guia en aquestes fases de creixement. Aquesta relació es basa en la confiança, la professionalitat i el reconeixement de ser persones emprenedores que han passat per un procés similar de creixement empresarial.

Beneficiaris

Persones amb experiència com a empenedores de les startups i en fer créixer empreses, que coneguin bé l'ecosistema de les startups per a que actuïn com a persones facilitadoresi connectin l'emprenedor amb d'altres persones i el ventall d'instruments que actualment hi ha disponibles, que poden ajudar a fer créixer les startups.

Condicions de l’acreditació

Les mentores i els mentors donen suport en la implementació dels programes de startup d’ACCIÓ que ho requereixin, en funció de la metodologia i les bases establertes en cada programa degudament publicades per ACCIÓ.

Termini

El termini de presentació de sol·licituds romandrà obert des de les 09:00h del dia 19 de gener de 2023 fins el dia 31 de març de 2023 a les 14h.

Més informació i accés al tràmit

Fitxa informativa 2023 (document .PDF)

Requisits i procediment (document .PDF)

Referència legal Convocatòria RESOLUCIÓ EMT/39/2023 d'11 de gener (DOGC Núm. 8835 del 18-01-2023)

Contacte

Telèfon: 934 767 206