Oficina Exterior de Catalunya a Stuttgart
  • Comparteix a Linkedin
  • Imprimeix

Oficina Exterior de Catalunya a Stuttgart

Vols fer negoci a Alemanya, Àustria i Suïssa?

Vols trobar noves oportunitats al cor econòmic i industrial d'Europa? Vols contactar amb nous clients i col·laboradors? Des de l'oficina d'ACCIÓ a Stuttgart, podràs arribar a mercats consolidats com Alemanya, Suïssa i Àustria.

Des de Stuttgart t'ajudem a fer negoci a...

La teva oficina a Stuttgart

Les Oficines Exteriors de Comerç i Inversions de Catalunya a Berlín i a Stuttgart estan dirigides per Martí Adroher. Format en Dret, Ciències polítiques i relacions internacionals, compta amb una llarga trajectòria en internacionalització empresarial, contractació pública i desenvolupament de negoci. Sis consultors més completen l’oficina de Stuttgart.

L’oficina d’ACCIÓ a Stuttgart va obrir les seves portes l’any 1989. Des de 2015, conjuntament amb l’oficina de Berlín, ha impulsat més de 300 projectes. Hi tenen especial protagonisme les empreses dels àmbits de l’alimentació, els sistemes industrials, les indústries del disseny i la química, l’energia i els recursos.

Entre els projectes més freqüents que duen a terme ambdues oficines destaquen els de comercialització, especialment la cerca de canals de comercialització. Entre les dues oficines d’Alemanya, la de Stuttgart és la més especialitzada en serveis d’innovació internacional.

Ubicació

Kronenstrabe, 39-41

D – 70174 Stuttgart

Alemanya