ACCIÓ - Agència per la Competitivitat de l'Empresa
  • Comparteix a Linkedin
  • Imprimeix

Beabloo crea 17 nous llocs de treball a Barcelona per l’àrea d’R+D

L’empresa ha comptat amb el suport de la Generalitat a través de Catalonia Trade & Investment per la contractació d’aquests professionals.

23/07/2016 11:43
Imatge per defecte

•    L’empresa ha comptat amb el suport de la Generalitat a través de Catalonia Trade & Investment per la contractació d’aquests professionals.

•    Després de la inversió de la japonesa SoftBank Group l’any passat, l’empresa ha passat de facturar 1,4 milions d’euros el 2014 a una previsió superior als 12 milions d’euros per aquest 2016. 

L’empresa tecnològica Beabloo, dedicada a l’aplicació del màrqueting digital i el big data per al sector del comerç, ha anunciat la creació de 17 nous llocs de treball a Barcelona per a l’àrea d’R+D. Es tracta d’un projecte que ha comptat amb el suport de la Generalitat a través de Catalonia Trade & Investment.

Des de la capital catalana, aquests professionals treballaran per al desenvolupament de la tecnologia que utilitza l’empresa, en àmbits com la millora de sistemes o l’optimització de solucions analítiques. Segons el CEO i cofundador de Beabloo, Jaume Portell, “la contractació de perfils innovadors és clau per a una empresa com Beabloo, basada en una tecnologia que permet conèixer millor les persones que passen per un determinat espai públic i comunicar-se amb elles de manera personalitzada i eficaç”.

De fet, per Portell, “Barcelona és un hub des del qual desenvolupem i millorem solucions que després són implementades a tot el món”. És per això que “és a Catalunya on captem talent innovador que desenvolupa des d’aquí per a tots els països en els quals estem presents, des d’Europa fins a l’Àsia”.

L’empresa va néixer el 2008 a Barcelona. L’any passat va rebre una inversió de 10 milions d’euros per part de la japonesa SoftBank Group. Així, l’evolució de la facturació ha passat dels 1,4 milions d’euros el 2014, als 3,24 el 2015 i a una previsió superior als 12 milions d’euros per aquest 2016, amb un creixement i expansió internacional centrat sobretot a la Xina. A més, recentment l’empresa ha anunciat la compra de Metriplica, empresa especialitzada en analítica web.

Beabloo crea 17 nous llocs de treball a Barcelona per l’àrea d’R+D