La capital catalana ha captat aquest congrés amb el suport de Catalonia Trade & Investment, l’àrea d’atracció d’inversions estrangeres d’ACCIÓ
- La secció europea de la International Society for Pharmaceutical Engineering (ISPE) celebrarà del 3 al 6 d’abril la seva conferència anual a Barcelona.
- La capital catalana ha captat aquest congrés amb el suport de Catalonia Trade & Investment, l’àrea d’atracció d’inversions estrangeres d’ACCIÓ.
- El congrés comptarà amb la participació de 300 directius de la indústria farmacèutica i 48 expositors, entre els quals set empreses establertes a Catalunya.
Barcelona acollirà a partir de demà i fins dimecres la conferència anual europea de la International Society for Pharmaceutical Engineering (ISPE), que se celebrarà per primera vegada a la capital catalana i reunirà 300 directius de la indústria farmacèutica i biofarmacèutica.
L’esdeveniment, que ha estat captat amb el suport de Catalonia Trade & Investment, l’àrea d’atracció d’inversions estrangeres d’ACCIÓ, reunirà durant tres dies a Barcelona els responsables dels departaments d’enginyeria, qualitat i producció d’empreses del sector farmacèutic que debatran sobre millores i innovacions en el cicle del procés de manufactura dels productes farmacèutics.
Les jornades tindran lloc a l’Hotel Crowne Plaza, on hi haurà instal·lada la zona d’expositors i s’hi celebraran les conferències, seminaris i sessions de treball. Enguany el congrés es focalitzarà en “Pharma Manufacturing 2025” i la manera com assolir una producció moderna, àgil i flexible. Per dijous està prevista una visita a les plantes de Grifols i Almirall, i al Parc de Recerca Biomèdica de Barcelona.
Addicionalment, en el marc del congrés la ISPE va organitzar ahir una hackató sobre Pharma 4.0 i celebrarà també demà l’Executive Forum, en el qual alts càrrecs de la indústria farmacèutica debatran sobre les línies estratègiques del sector en els pròxims anys.
Set dels 48 expositors seran empreses establertes a Catalunya. Es tracta d’empreses que ofereixen solucions tècniques i operatives per als diversos processos implicats en el cicle de la manufactura dels productes farmacèutics. Les empreses són CSV Experts, Emerson Automation Solutions, Iberfluid, Serial Testers, TechnipFMC, Telstar i Veeva.
La ISPE va ser fundada l’any 1980 i en l’actualitat compta amb més de 20.000 membres repartits a 90 països. L’associació té com a objectiu promoure la divulgació de solucions tècniques i operatives per als processos derivats del cicle de producció de la indústria farmacèutica, i ho fan mitjançant l’intercanvi de coneixement i casos pràctics en l’àmbit de l’enginyeria, qualitat i producció farmacèutica. Així mateix, la ISPE és una organització referent en el desenvolupament de noves regulacions en l’àmbit farmacèutic.
Barcelona acull per primera vegada el congrés més important d'Europa sobre enginyeria farmacèutica