ACCIÓ - Agència per la Competitivitat de l'Empresa
  • Comparteix a Linkedin
  • Imprimeix

Joan Romero: "Hi ha qui pensa que indústria 4.0 està associat a grans empreses, però la digitalització afectarà tot el teixit productiu"

Future Industry Congress

El conseller delegat d’ACCIÓ, Joan Romero, ha obert aquest dimecres al matí a Barcelona el Future Industry Congress organitzat per Eurecat (centre tecnològic amb el segell TECNIO). L’esdeveniment ha reunit una vintena d’experts que han reflexionat sobre les tecnologies disruptives dels propers deu anys, en àmbits com els materials avançats, l’electrònica impresa i el grafè, les human brain tecnologies, la quàntica i el 5G.

Durant la seva intervenció, Romero ha subratllat que "els canvis tecnològics provoquen incerteses però també generen noves oportunitats". En aquest sentit, ha assegurat que “hi ha qui pensa que indústria 4.0 està associat a grans empreses, però la digitalització afectarà tot el teixit productiu”. El conseller delegat d’ACCIÓ ha destacat que "Catalunya té els ingredients per fer la revolució 4.0: indústria molt potent, un sector TIC molt important, proveïdors tecnològics especialitzats, infraestructures estratègiques, congressos de referència i empreses que treballen en aquest àmbit".

L’acte ha comptat amb el president d’Eurecat, Xavier Torra, i el director de l’estratègia SmartCATALONIA de la Generalitat, Daniel Marco, entre d’altres participants.

 

L’esdeveniment ha reunit una vintena d’experts que han reflexionat sobre les tecnologies disruptives dels propers deu anys