ACCIÓ - Agència per la Competitivitat de l'Empresa
  • Comparteix a Linkedin
  • Imprimeix

21 entitats catalanes del Tercer sector social viatgen a Brussel·les per explorar les oportunitats de fons europeus pel sector

Les entitats participants treballen en projectes d’atenció a col·lectius vulnerables, educació, inclusió social, gènere, habitatge social, emprenedoria social, salut i desenvolupament comunitari.

12/11/2019 01:30
La delegació d'empreses socials que participa en la missió
  • En el marc de la missió, tindran l’oportunitat de conèixer de primera mà les oportunitats financeres actuals i les tendències que sorgiran a la UE per al període 2021-2027.

La Generalitat de Catalunya, a través d’ACCIÓ -l’agència per a la competitivitat de l’empresa, depenent del Departament d’Empresa i Coneixement- organitza fins dimecres a Brussel·les una missió amb 21 entitats catalanes del Tercer sector social per explorar les oportunitats de fons europeus pel sector. Es tracta de la missió més nombrosa d’entitats catalanes del tercer sector social organitzada per ACCIÓ.

Les entitats participants treballen en projectes d’atenció a col·lectius vulnerables, educació, inclusió social, gènere, habitatge social, emprenedoria social, salut i desenvolupament comunitari. Durant el viatge, tindran l’oportunitat de conèixer de primera mà les oportunitats financeres actuals i les tendències que sorgiran a la UE per al període 2021-2027.

Durant la missió, els participants es reuniran amb representants de la Comissió Europea per conèixer les característiques del fons social europeu i dels diferents programes d’innovació social com l’H2020 o el Programa de Drets, Igualtat i Ciutadania (REC). També es tractaran les oportunitats de finançament a través del Fons europeu d’Inversions i es compartiran experiències amb d’altres organitzacions europees referents en la innovació social com EASPD i la xarxa REVES.

Aquesta és la sisena missió que ACCIÓ organitza exclusivament per a entitats del tercer sector social, que se suma a les que han tingut lloc a Brussel·les, en la primera edició, Colòmbia en dues ocasions, Xile i Argentina.

Aquesta és la sisena missió que ACCIÓ organitza exclusivament per a entitats del tercer sector social