ACCIÓ - Agència per la Competitivitat de l'Empresa
  • Comparteix a Linkedin
  • Imprimeix

Una delegació de startups catalanes participa en un dels esdeveniments tecnològics i de fintech més rellevants del sud est asiàtic

La missió, organitzada per ACCIÓ, permetrà a sis startups catalanes conèixer potencials inversors i introduir-se al mercat asiàtic en el marc de la celebració del FinTech Festival (SFF) i la Singapore Week of Innovation and Technology (SWITCH)

13/11/2019 01:00
Stand de Catalonia Trade & Investment a la fira SWITCH de Singapur amb una de les startups participants
  • En l’edició del 2018, les dues fires -que enguany tenen lloc de manera unificada- van reunir 57.000 assistents de 130 països.
  • Les startups catalanes que participen a la missió són Airning, Build38, Cebiotex, Dynamo Video, Landbot i Oylo.

Sis startups catalanes participen aquesta setmana a l’esdeveniment d’innovació tecnològica més important de Singapur. Es tracta de les fires FinTech Festival (SFF) i la Singapore Week of Innovation and Technology (SWITCH), que enguany se celebren de forma unificada i que el 2018 van reunir més de 57.000 assistents de 130 països.

La missió, organitzada per ACCIÓ -l’agència per a la competitivitat de l’empresa de la Generalitat, depenent del Departament d’Empresa i Coneixement- a través de l'Oficina Exterior de Comerç i d’Inversions a Singapur té per objectiu que les empreses catalanes presentin la seva tecnologia per trobar socis o inversors en el mercat asiàtic, ja que aquestes dues fires representen una de les principals portes d’entrada al sector tecnològic del continent.

Les startups catalanes participants són Airning, Build38, Cebiotex, Dynamo Video, Landbot i Oylo. Es dediquen principalment als àmbits del traveltech, la ciberseguretat, la biotecnologia, la intel·ligència artificial (IA) i el màrqueting digital. A banda de participar al FinTech Festival (SFF) i la Singapore Week of Innovation and Technology (SWITCH), les empreses compten amb una agenda de reunions individuals amb fons d’inversió i potencials socis o clients.

Les empreses emergents que participen en aquesta missió formen part de les més de 1.300 startups identificades pel directori Barcelona & Catalonia Startup Hub elaborat per ACCIÓ. Des d’ACCIÓ es treballa en tres eixos estratègics per a les empreses emergents: la seva acceleració, la connexió internacional amb d’altres ecosistemes avançats i la promoció de Catalunya com a hub internacional de startups.

Les empreses emergents que participen en aquesta missió formen part de les més de 1.300 startups identificades pel directori Barcelona & Catalonia Startup Hub elaborat per ACCIÓ