ACCIÓ - Agència per la Competitivitat de l'Empresa
  • Comparteix a Linkedin
  • Imprimeix

ACCIÓ adapta la seva forma de treballar per seguir prestant servei a les empreses

Des d’ACCIÓ, seguint escrupolosament les recomanacions de les autoritats sanitàries, hem aturat tota l’activitat presencial i l’hem transformat en servei telemàtic

19/03/2020 04:00
ACCIÓ adapta la seva forma de treballar per seguir prestant servei a les empreses

Durant el temps que sigui necessari mantenir aquesta situació d’excepcionalitat, informem les empreses, entitats i persones col·laboradores, que reforcem els nostres canals d’atenció a consultes i assessorament empresarial en formats no-presencials. Intensifiquem l’ús de la tecnologia i el teletreball, posant en marxa el canal ACCIÓ Virtual Desk.

L’ACCIÓ Virtual Desk t’ofereix tres maneres de continuar treballant amb nosaltres, en funció de quin sigui el grau de maduresa del teu projecte o la complexitat de la teva consulta:

#1 Xats a mida
Atenem i resolem qualsevol dubte de forma immediata a través del servei de xat d’ACCIÓ. L’hem reforçat amb un equip d’especialistes en innovació i internacionalització empresarial que poden respondre a qualsevol pregunta al moment. Algunes de les qüestions que poden sorgir aquests dies fan referència a les relacions comercials amb altres països. Per aquestes consultes, l’Oficina Tècnica de Barreres a la Internacionalització pot donar-hi resposta a través d’aquest servei de xat.

#2 Assessorament a través de videoconferència 
Per rebre assessorament i parlar sobre un nou projecte, o per abordar consultes més complexes, farem videoreunions sota demanda. Reforcem els nostres canals d’assessorament en forma de videoconferència amb els nostres experts, que t’atendran des de Catalunya o des de les nostres oficines arreu del món.

#3 Projectes en curs 
Si ja estem treballant amb la teva empresa, potenciem encara més els nostres canals de comunicació i coordinació de forma telemàtica per mantenir l’eficiència i extremar la prudència. Reforcem i agilitzem la coordinació mitjançant un account manager personalitzat dins ACCIÓ i ampliem els canals perquè t’hi comuniquis fàcilment.

Mentrestant, hem cancel·lat o ajornat totes les nostres activitats previstes per a les pròximes setmanes i estem treballant per dur a terme les sessions més importants en formats no-presencials. L’objectiu és continuar oferint servei a les empreses i, des de la nostra part, col·laborar a pal·liar els efectes de la malaltia i contribuir a la recuperació de l’activitat productiva, en la mesura del possible.