ACCIÓ - Agència per la Competitivitat de l'Empresa
  • Comparteix a Linkedin
  • Imprimeix

L'empresa tecnològica francesa SQLI crea 100 llocs de treball a Sant Just Desvern amb l'obertura de la primera seu a la península

El grup europeu de serveis, especialitzat en estratègies d'e-commerce i digitals, va començar el 2018 el procés d'obertura de la filial a Catalunya per donar servei a clients de l’Estat espanyol i d'Europa

Les oficines d'SQLI a Sant Just
  • Per establir-se a Catalunya, la companyia ha rebut el suport d’ACCIÓ, l’agència per a la competitivitat de l’empresa del Departament d’Empresa i Coneixement
  • Fundada l’any 1990, SQLI compta globalment amb una plantilla de més de 2.200 persones i treballa per a marques multinacionals

L’empresa tecnològica francesa SQLI ha creat un centenar de llocs de treball a la seva seu de Sant Just Desvern (Baix Llobregat, Barcelona), la seva primera filial a la península. El procés d’obertura d’aquestes oficines, que donen servei a clients de tot Europa, va començar l’any 2018.

Per establir-se a Catalunya l’empresa ha rebut el suport d’ACCIÓ, l’agència per a la competitivitat de l’empresa del Departament d’Empresa i Coneixement de la Generalitat de Catalunya. Actualment hi ha més de 1.100 filials d’empreses franceses establertes a Catalunya.

Des de Sant Just Desvern, SQLI coordina els seus serveis per als clients de l’Estat espanyol i del conjunt d’Europa i compta amb una plantilla d’especialistes en l’àmbit del desenvolupament de solucions (com analistes de negoci, dissenyadors o experts certificats) i de la tecnologia (desenvolupadors web i d’aplicacions o enginyers). SQLI ofereix suport tant a empreses que ja disposen d’una estratègia digital però volen consolidar les seves vendes en línia com a d’altres que comencen a desenvolupar els canals digitals.

Segons el director de l’empresa a Catalunya, Thomas Gendulphe, “SQLI tenia Barcelona en el punt de mira. La presa de la decisió es va accelerar quan un client important ens va demanar que li donéssim suport des de Barcelona. Des de llavors no hem parat de créixer”. Thomas Gendulphe afegeix que ser-hi presents els ha permès “incrementar els serveis per a clients existents, però també guanyar-ne de nous, perquè moltes empreses internacionals trien Barcelona com al seu hub digital perquè el pol de talent és gran: Barcelona és una de les ciutats més dinàmiques en l’àmbit digital a Europa, és internacional i ofereix una qualitat de vida molt atractiva”, afirma.

Fundada l’any 1990 i amb més de 2.200 treballadors a escala global, SQLI s’especialitza en el disseny, implementació, desplegament i operació de solucions omnicanal. El seu posicionament com a especialistes en comerç i tecnologia permet al seu equip oferir suport a llarg termini a grans empreses i marques europees de qualsevol indústria per a desenvolupar les seves vendes i el coneixement de marca, així com el seu rendiment intern a través de la transformació de l’experiència del client, els treballadors i els socis.  

En concret, l’empresa ha rebut el suport de Catalonia Trade & Investment, l’àrea d’atracció d’inversions estrangeres d’ACCIÓ. Aquesta unitat treballa des de Barcelona i la xarxa de 40 Oficines Exteriors de Comerç i d’Inversions d’ACCIÓ al món per captar nous projectes d’inversió estrangera a Catalunya al mateix temps que assessora de manera integral les empreses estrangeres per facilitar el procés d’inversió.

SQLI ofereix suport a empreses amb estratègia digital i a d’altres que comencen a desenvolupar els canals digitals