ACCIÓ - Agència per la Competitivitat de l'Empresa
  • Comparteix a Linkedin
  • Imprimeix

Startup Experience: resol un problema del món real i converteix-lo en idea de negoci

Idees d'experts   Henrik Scheel

Startup Experience és un taller de transformació personal dissenyat per inspirar i capacitar als emprenedors. Henrik Scheel, el seu creador, n'explica el funcionament.

L'objectiu és donar les eines adequades per construir models de negoci d'èxit global, augmentant la seva capacitat creativa i fomentant la seva confiança.

13/06/2013

Idees Força

Per resoldre un problema cal entendre la seva naturalesa. Els emprenedors d'èxit estan molt centrats en aprendre dels clients per entendre quin problema han de resoldre i quines són les solucions adequades.

Com més coneixement es tingui de l'usuari, més probable és crear un producte exitós. Es pot fer una llista dels segments d'usuaris d'un determinat mercat, i centrar-se a solucionar algun dels seus problemes.

Una nova tecnologia és sovint el punt de partida de la innovació, ja que pot resoldre un problema conegut d'una manera nova i millor que les solucions o tecnologies actuals.

La creativitat és bàsica per a una start-up. S'ha de ser prou hàbil per veure el problema a resoldre des d'un angle diferent; i amb aquesta perspectiva trobar noves solucions.

Perfil digital

Descarrega't el material