ACCIÓ - Agència per la Competitivitat de l'Empresa
  • Comparteix a Linkedin
  • Imprimeix

Cal treballar de manera autocrítica per satisfer les necessitats del mercat

Casos d'empresa   Simorra

Per a Simorra, innovar és plantejar i presentar nous productes sense perdre l'essència del que ha estat la firma durant tants anys.

És fer un exercici constant d'autocrítica perquè tot allò que no sigui adaptar-se contínuament a les necessitats del consumidor és estar equivocat.

02/07/2008

Idees Força

"A causa de la transformació que ha sofert el mercat de la moda, tant en l'acte mateix de la compra com en la relació qualitat-preu, vam haver de reestructurar tota la nostra oferta, des del punt de vista de producte i dels canals de distribució. Calia reinventar-se i buscar noves oportunitats de negoci".

"Fruit d'això, estem comprovant que les oportunitats de negoci s'estan materialitzant de mica en mica: estem ultimant joint ventures amb empreses xineses per obrir en aquest país fins a 40 botigues en els propers 3 anys. També hem apostat per recuperar la nostra presència en les botigues multimarca i hem desenvolupat un nou concepte de corners i de shopping shops per als grans magatzems a tot el món".

"Estem treballant en una nova marca que no perdi els valors de la Simorra pel que fa a la qualitat, el rigor i la resta dels processos, que aportarà els preus fonamentals per al futur creixement de la companyia i permetrà captar un públic més jove".

Perfil digital