ACCIÓ - Agència per la Competitivitat de l'Empresa
  • Comparteix a Linkedin
  • Imprimeix

Els cas d’Accexible i DKV: col·laboracions entre startups i grans empreses

Casos d'empresa   Carla Zaldua (Accexible) i Sílvia Vinyes (DKV)

La startup Accexible ha desenvolupat una prova pilot tecnològica amb l’empresa d’assegurances mèdiques DKV. Una associació que ha estat possible a través dels Ajuts a la disrupció d’ACCIÓ. No et perdis la seva experiència!

Accexible, dedicada a la identificació de malalties a través de l’anàlisi de la parla, s’ha associat amb DKV amb l’objectiu de posar a prova la seva tecnologia. "Aquests projectes ens permeten validar diferents casos d’ús de la nostra eina i veure si té sentit o no treballar amb un client potencial", explica Carla Zaldua, CEO i cofundadora d’Accexible.

Aquesta startup analitza l’anàlisi de la parla d’una persona i, a través de la identificació de biomarcadors, detecta i fa seguiment de malalties. Així, la prova que van desenvolupar amb DKV va ser la realització de trucades telefòniques amb aquells clients que ja havien tingut queixes de la seva memòria i, així, poden comprovar l’estat de les seves funcions cognitives.

"La col·laboració amb startups permet a DKV integrar tecnologia disruptiva que no podem desenvolupar in-house", reconeix  Sílvia Vinyes, Responsable d'innovació oberta en salut digital DKV.

Aquest projecte ha estat possible a través dels Ajuts a projectes de disrupció empresarial, una oportunitat per grans empreses i startups d'engegar projectes transformadors.

Contingut relacionat

Ajuts a projectes de disrupció empresarial

Canvia la realitat de la teva empresa

Barcelona & Catalonia Startup Hub

El portal de les startups més disruptives. Busques innovació? Vols formar-ne part? Descobreix-lo!