ACCIÓ - Agència per la Competitivitat de l'Empresa
  • Comparteix a Linkedin
  • Imprimeix

Diana de tendències tecnològiques 2018

Informes tecnològics

Identificar les tecnologies que marcaran els pròxims anys és fonamental per al camí de qualsevol empresa. Aquest informe d’ACCIÓ assenyala les principals tendències a tenir en compte per estar preparats per al futur
29/06/2018
Diana de tendències tecnològiques 2018

INFORME DISPONIBLE EN 2 VERSIONS: ESTUDI COMPLET I PÍNDOLA EN CATALÀ

 

L’informe Diana de tendències tecnològiques 2018 és una eina al servei de les empreses per identificar la tecnologies que condicionaran la seva estratègia i models de negoci en els pròxims anys. Tot i que difícilment hi haurà un paraigua tan absolut com el que ha representat Internet, la convergència de les tecnologies que ocupen aquest informe tindrà un efecte similar o fins i tot més gran.

La Diana de tendències tecnològiques identifica 12 àmbits dividits en l’espai digital, físic i biològic. En aquest primer, parlem de realitat virtual i realitat augmentada, però també d’intel·ligència artificial, blockchain o Internet de les coses.

En l’espai físic apareixen la impressió 3D, la nanotecnologia, la robòtica i les ciències quàntiques i fotònica. Mentre que en el biològic caldrà tenir present la neurociència, el disseny avançat de medicaments, les ciències òmiques o la biotecnologia.

Totes elles gaudeixen de més potencial d’implantació, en bona part, gràcies a infraestructures transversals com el Big Data / clouth, la connectivitat i la ciberseguretat.

Descobreix les tecnologies que marcaran els pròxims anys a la Diana de tendències tecnològiques 2018.

Continguts relacionats