ACCIÓ - Agència per la Competitivitat de l'Empresa
  • Comparteix a Linkedin
  • Imprimeix

Millorar els processos de les empreses a través de tecnologia mòbil

Idees d'experts   Guillem Puey

A App2U creuen que les empreses poden millorar la seva manera de treballar gràcies a la incorporació d'aplicacions mòbils que permeten accelerar i eliminar tasques quotidianes.

App2U ajuda les empreses a ser més eficients mitjançant el desenvolupament i desplegament de solucions mòbils. El seu objectiu principal és incrementar la productivitat i les vendes dels clients reduint i millorant els seus processos.

Guillem Puey amb l'equip d'App2U

Guillem Puey amb l'equip d'App2U

1. Com li explicaries a la teva àvia a què us dediqueu?
Fem programes informàtics per a smartphones i tablets per ajudar a les empreses a treballar millor. El problema seria explicar-li què és un smartphone i una tablet (riu)!

2. Sembla que cada vegada hi ha més empreses que fan aplicacions mòbils. Us espanta?
És cert que actualment hi ha un boom d'empreses que es dediquen a fer aplicacions mòbils, però la nostra activitat no és aquesta. Nosaltres ens dediquem a millorar els processos de les empreses a través de tecnologies de mobilitat, i això ho fem, entre altres coses, a través del desenvolupament d'aplicacions mòbils. Així que, per a nosaltres, les app no són l'objecte, sinó un mitjà.

3. Explica una anècdota d’App2U.
Un dels primers pressupostos que ens van acceptar era per a una empresa i ens vam emocionar molt perquè era un projecte interessant amb què podíem fer un pas important. Poc abans de signar el contracte, quan ja ens havien demanat la primera factura i l'havíem enviat, ens van cancel·lar el projecte! Des d’aleshores, quan ens emocionem massa per alguna cosa, repetim el nom d'aquella empresa. Fins i tot hem fet un cartell: “Keep calm and #"empresa" ”.

"Millorem els processos de les empreses a través de tecnologies de mobilitat"

4. Acaba la frase: "Emprendre un negoci..."
Emprendre un negoci és un procés enriquidor, emocionant, molt interessant i, al mateix temps difícil i dur.

5. Què li diries a un emprenedor que tot just ha tingut una idea de negoci?
Que la maduri, que intenti validar la seva idea i que es relacioni amb perfils complementaris als seus. I endavant! Tenir una empresa és una experiència única que permet aprendre moltes coses i conèixer gent molt interessant i enriquidora.

6. Tens tot el que cal per ser emprenedor? O què creus que et faltaria?
Absolutament no. Cada dia aprenem coses noves i esperem seguir fent-ho. Com hem dit, és una experiència molt enriquidora!

7. Quin ha estat l’error més gran en la vostra trajectòria? I el moment més maco?
Potser haver confiat massa en alguns aspectes o en algunes persones amb qui hem col·laborat sense haver analitzat a fons si eren la millor opció.

No sé quin moment dolç, o maco, escollir. El dia que vam constituir l’empresa estàvem molt contents; però el dia que vam tancar el primer client també va ser molt especial. Potser em quedaria, però, amb la satisfacció de veure que el que fas i ofereixes serveix i ajuda altra gent.

Servei relacionat

Barcelona & Catalonia Startup Hub

El portal de les startups més disruptives. Busques innovació? Vols formar-ne part? Descobreix-lo!

Pàgines relacionades