ACCIÓ - Agència per la Competitivitat de l'Empresa
  • Comparteix a Linkedin
  • Imprimeix

Nova York, la porta de la creativitat al primer mercat mundial

Idees d'experts   Sergi Mata, director de l'Oficina Exterior d'ACCIÓ a Nova York

Les startups de múltiples sectors, però també les empreses de serveis tecnològics a la indústria tenen a la costa est nord-americana una magnífica opció per fer-se un lloc als Estats Units.

25/04/2019

Quan parlem dels Estats Units parlem d'un mercat immens i uns sectors immensos. En aquest sentit, Nova York és una bona porta d’entrada per a àmbits com la indústria, l’automoció o les startups. Sergi Mata, director de l’Oficina Exterior d’ACCIÓ en aquesta ciutat, analitza les principals característiques i oportunitats que hi poden trobar les empreses catalanes.

En aquest sentit, Mata destaca que les polítiques de l'administració Trump, com la fiscal o la comercial, busquen provocar una relocalització de la indústria americana on s'obren oportunitats per a empreses d'equipament i serveis tecnològics per a la indústria.

Alhora, destaca la presència d’empreses catalanes que ja estan aprofitant les opcions que aquest mercat genera en el camp del disseny, l’audiovisual o les TIC; així com la rellevància que està adquirint Nova York com a hub mundial per a les startups.