ACCIÓ - Agència per la Competitivitat de l'Empresa
  • Comparteix a Linkedin
  • Imprimeix

Intercanvi de divises sense intermediació bancària

Idees d'experts   Patricia Jordà

Patricia Jordà és directora de Corporate Strategy de Kantox, entitat que ofereix un servei d'intercanvi de divises entre empreses. Amb el tipus de canvi a temps real com a referència, s'ocupen de l'intercanvi financer per transferència i sense intermediació dels bancs. Va néixer el 2011 i ja opera a més de 50 països i amb més de 25 divises.

Idees Força

En el moment d'exportar, les empreses s'enfronten a un problema de divises: Kantox neix amb la idea d'anul·lar la intermediació en el canvi de divises per part dels bancs i brokers, i així reduir despeses de gestió i altres maldecaps a les empreses.

En despreocupar-nos de la divisa en la internacionalització del negoci, augmentem ingressos operatius, disminuïm despeses operatives, reduïm exposició al tipus de canvi, millorem els costos financers, som més competitius i ens centrem en el nostre Core Business.

Situats en el sector Fintech (tecnologia financera), Kantox es centra en l'economia real, és adaptable, i permet que l'empresa mantingui un control total de les operacions.

Perfil digital

Presentacions