ACCIÓ - Agència per la Competitivitat de l'Empresa
  • Comparteix a Linkedin
  • Imprimeix

Mapa interactiu: L’estat del transport a tot el món en temps de crisi sanitària

Eines de competitivitat

Quin efecte té la crisi sanitària del coronavirus en el transport? La majoria de països han aplicat restriccions o han tancat les connexions amb altres, ja sigui a través del transport terrestre, aeri o marítim. No et perdis el mapa interactiu.

01/04/2020

Aquest mapa et permet conèixer la restricció aplicada a cada país i per tipologia de transport: navega-hi, clica el país que vulguis i descobreix la situació que presenta.

La crisi sanitària provocada per l’expansió del coronavirus a tot el món, ha obligat a la majoria de països a prendre mesures per reduir el nombre d’infectats. Una d'elles és la de restringir la mobilitat, sigui de passatgers o de mercaderies, d'un país a un altre. Un fet que pot afectar les relacions comercials entre les empreses.

En aquest sentit, a través del coneixement de la xarxa d’Oficines Exteriors d’ACCIÓ, hem creat un mapa interactiu per conèixer l’estat de les fronteres en termes de transport terrestre, aeri i marítim.

Per il·lustrar-ho, tenim en compte el tipus de restricció: si el transport és obert, si ofereix dificultats destacades o si està tancat. Navega a través de les pestanyes i descobreix el detall de cada país i tipologia de transport. Totes les descripcions disposen de la data d'actualització.

 

Suport durant la crisi sanitària

D'altra banda, ACCIÓ ha posat a disposició de les empreses el canal ACCIÓ Virtual Desk amb l’objectiu de reforçar l’atenció i l’assessorament de forma telemàtica. En aquest sentit, també es pot contactar amb l’Oficina Tècnica de Barreres a la Internacionalització si la teva empresa es troba amb dificultats durant els seus processos d'importació o exportació.

Serveis relacionats