ACCIÓ - Agència per la Competitivitat de l'Empresa
  • Comparteix a Linkedin
  • Imprimeix

Marleen Evertsz i el gran repte de les startups europees

Idees d'experts   Marleen Evertsz, nxchange

Quins són els grans reptes de les startups europees? Com ha canviat la COVID-19 les rondes de finançament o la relació amb els inversors? Ho explica Marleen Evertsz, CEO de nxchange, qui ha estat la keynote speaker del Fòrum d’Inversió 2020.

13/11/2020

En aquesta breu entrevista, Marleen Evertsz, CEO de la borsa de valors dels Països Baixos nxchange, analitza algunes claus que emprenedors i inversors han de tenir en compte sobre la nova normalitat que ha portat la COVID-19 a Europa i al món. "Hi ha una nova demanda que s'ha d'utilitzar com un avantatge", reconeix.

Evertsz ha estat la ;keynote speaker del Fòrum d'Inversió 2020. A partir de la seva experiència en el desenvolupament de noves fórmules de finançament per a petites empreses, ha posat de manifest el paper central que hi juga la tecnologia o la transformació dels mercats de capital. A més, la directiva de nxchange també ha posat en valor els Països Baixos com un dels ecosistemes innovadors més destacats del continent.

Si et vas perdre la seva intervenció al Fòrum d'Inversió i vols conèixer més a fons els Països Baixos com un hub europeu de referència, recupera-la aquí.

Serveis relacionats

ACCIÓ Startup Forum

El punt de trobada anual per als millors projectes emprenedors

Barcelona & Catalonia Startup Hub

El portal de les startups més disruptives. Busques innovació? Vols formar-ne part? Descobreix-lo!

Pàgines relacionades