ACCIÓ - Agència per la Competitivitat de l'Empresa
  • Comparteix a Linkedin
  • Imprimeix

Liderar una nova cultura innovadora

Idees d'experts   Virginio Gallardo

La innovació és la principal estratègia empresarial i és clau per la supervivència de qualsevol negoci. La clau per aconseguir una estratègia innovadora exitosa està en la gestió del talent i per això cal un lideratge transformador que fomenti unes noves cultura i estructura organitzatives, i que es valgui de processos de gestió 2.0 per implementar-la.

01/07/2013

Idees Força

Les organitzacions per sobreviure necessiten una nova cultura innovadora. Cal aprendre a gestionar el talent d'una altra manera.

Les organitzacions són més o menys innovadores en funció dels seus directius. A dalt cal gent innovadora i per tant cal canviar lideratges per fer innovadora l'empresa Cal tenir present que si els de dalt aturen la innovació, l'organització no evolucionarà.

L'important és la innovació contínua, els microcanvis.

En l'actualitat ens trobem davant organitzacions líquides i flexibles. Cal desorganitzar de forma ordenada les organitzacions per incentivar la innovació disruptiva. La clau està en la gestió del canvi.

Els processos de gestió 2.0 aplicats a la innovació consisteixen en utilitzar eines 2.0 per captar i recollir el talent de les persones de la teva empresa. Aquestes eines serveixen per connectar idees i persones en funció del seu coneixement.

El talent de qualsevol persona és important. La generositat i col·laboració fa que sigui possible posar el coneixement de tota l'organització al servei de la innovació.

Perfil digital

Serveis relacionats

Esmorzars d'Innovació

Descobreix les millors experiències de gestió de la innovació a l'empresa