ACCIÓ - Agència per la Competitivitat de l'Empresa
  • Comparteix a Linkedin
  • Imprimeix

Next Generation EU - Ajuts Juan de la Cierva - formació

TipusAjut

Estat Fora de termini

Data de finalització 14/02/2023  

A qui s'adreça

Empreses

L’Agència Estatal d’Investigació, organisme adscrit al Ministeri de Ciència i Innovació, ha publicat la convocatòria dels Ajuts Juan de la Cierva per a l’any 2022.

Aquesta convocatòria te com a objectiu fomentar la incorporació de joves, en possessió del grau de doctor, a fi de que completin la seva formació investigadora postdoctoral en centres d'R+D espanyols.

Els ajuts s’emmarquen en la Inversió 4 del Component 17 del Pla de Recuperació, Transformació i Resiliència, que fa referència a la “Nova carrera científica”.

Beneficiaris

En el cas de les ajudes del torn general i del torn de persones amb discapacitat:

  1. Organismes públics de recerca.
  2. Universitats públiques, els seus instituts universitaris, i les universitats privades amb activitat demostrada en R+D+i.
  3. Entitats i institucions sanitàries públiques i privades sense ànim de lucre vinculades o concertades amb el Sistema Nacional de Salut.
  4. Instituts de recerca sanitària acreditats.
  5. Centres Tecnològics i Centres de Suport a la Innovació Tecnològica d’àmbit estatal.
  6. Altres centres públics que tinguin l’R+D+I com a activitat principal.
  7. Centres privats sense ànim de lucre que tinguin l’R+D+I com a activitat principal.
  8. Els centres públics de recerca agrària i alimentària de les Comunitats Autònomes, integrats en les Conselleries responsables de la recerca agroalimentària de les Comunitats Autònomes, i l'Agència Estatal Consell Superior de Recerques Científiques, a través del Centre Nacional Institut Nacional de Recerca i Tecnologia Agrària i Alimentària, participants en la Comissió Coordinadora de Recerca Agrària INIA-CCAA.

En el cas de les ajudes per al torn relatiu a personal investigador en centres públics de recerca agrària i alimentària (torn FJC-INIA-CCAA), d'entre les entitats indicades anteriorment, únicament els centres públics de recerca agrària i alimentària de les Comunitats Autònomes i l'Agència Estatal Consell Superior de Recerques Científiques, a través del Centre Nacional Institut Nacional de Recerca i Tecnologia Agrària i Alimentària.

Quantia

Els ajuts concedits tindran una duració de dos anys a comptar des de la data d’incorporació del personal investigador al Centre d’R+D contractant. L’ajut anual per a cada un dels contractes serà de 30.000 euros. A banda s’estableix un ajut addicional de 7.400 euros per cobrir els costos de la persona contractada directament relacionats amb l’execució de les seves activitats de recerca.

La dotació màxima de la convocatòria és de 33.700.000,00 euros.

Termini

El termini de presentació de les sol·licituds començarà el 24 de gener de 2023 i finalitzarà el 14 de febrer de 2023 a les 14.00 hores (hora peninsular espanyola).

Bases reguladores (document .PDF)

Consulta els detalls d'aquesta convocatòria

Vols més informació dels ajuts Next Generation? T'agradaria rebre alertes de properes convocatòries? Descobreix l'Oficina Next Generation EU d'ACCIÓ.

Referència legal BOE Núm. 305 del 21-12-2022

Contacte

Telèfon: 902 887 060