ACCIÓ - Agència per la Competitivitat de l'Empresa
  • Comparteix a Linkedin
  • Imprimeix

Subvencions EUIPO per al registre de marca 2023

Entitat Oficina de Propietat Intel·lectual de la Unió Europea

TipusAjut

Estat En termini

Data de finalització 08/12/2023  

A qui s'adreça

Empreses

El programa, de caràcter anual, consisteix en subvencions en l'àmbit de la Propietat Intel·lectual (PI) per a les pimes europees amb la possibilitat de reemborsar parcialment les taxes relacionades amb la sol·licitud de marques, dibuixos i models a nivell nacional, regional, internacional o de la UE.

Es tracta d'un programa de reemborsament que emet bons que poden utilitzar-se per a cobrir parcialment les taxes corresponents a les activitats seleccionades.

Beneficiaris

Pimes europees.

Tipus de reemborsament

  • Reemborsament del 75% de les taxes de marques, dibuixos i models a escala de la UE. Es pot sol·licitar un reemborsament del 75% de les taxes de sol·licitud de marques, taxes per classes addicionals i taxes d'examen, registre, etc.
  • Reemborsament del 75% de les taxes de marques i dissenys a escala nacional i regional; inclou classes addicionals i taxes d'examen, registre, publicació i ajornament de la publicació.
  • Reemborsament del 50% de les taxes de marques i dissenys, les taxes de designació i les taxes de designació posteriors anés de la UE.

Termini

Les sol·licituds de subvencions podran realitzar-se fins al 8 de desembre de 2023 o fins que s'esgotin els fons, i s'assignaran per ordre de sol·licitud.

Més informació

Contacte

Telèfon: 934 453 963

info@ubilibet.com