ACCIÓ - Agència per la Competitivitat de l'Empresa
  • Comparteix a Linkedin
  • Imprimeix

La tecnològica GEYCE tanca un acord amb una gran empresa multinacional per impulsar la seva presència internacional

GEYCE, que dissenya solucions avançades de reconeixement facial i dactilar, ha tancat un acord amb una empresa multinacional en l’àmbit d’externalització de visats i passaports per a diferents països del món

11/01/2015 09:37
Nota de premsa d’ACCIÓ
  • GEYCE, que dissenya solucions avançades de reconeixement facial i dactilar, ha tancat un acord amb una empresa multinacional en l’àmbit d’externalització de visats i passaports per a diferents països del món.
  • Aquesta col·laboració ja suposa el 10% de la facturació de la divisió de biometria de l’empresa, àrea que ha facturat 1,2M€ al 2014.
  • L’empresa catalana ha rebut el suport de la Generalitat a través del programa Expansiona’t d’ACCIÓ per desenvolupar una nova línia de negoci internacional.

Barcelona, 11 de gener de 2015. – L’empresa tecnològica GEYCE, especialitzada en solucions avançades de biometria facial i dactilar, ha tancat un acord de col·laboració amb una gran empresa multinacional que li permetrà impulsar intensament la seva presència a l’exterior. Aquesta empresa multinacional ofereix serveis d’externalització de visats i passaports a 90 països del món, un dels quals l’Estat espanyol.

GEYCE ha rebut el suport de la Generalitat a través d’ACCIÓ. Participant al programa Expansiona’t, l’empresa ha desenvolupat una nova línia internacional que l’ha portat a tancar la col·laboració amb aquesta empresa. Iniciada al 2014, actualment ja suposa el 10% de la facturació de la divisió de biometria de GEYCE. Segons Joan Vilaseca, director general de GEYCE, “és un contracte molt important de manteniment a mig termini. Les nostres expectatives és que tingui un creixement significatiu i en dos anys representi el 35% de la facturació total”.

La xifra de negoci de l’àrea de biometria de GEYCE ha augmentat d’1M€ al 2013, a 1,2M€ un any després. Fundada el 1985 i amb seu a Sant Cugat del Vallès, l’empresa té 35 treballadors i com a clients destaca el Ministeri d’Assumptes Exteriors i de Cooperació (MAEC), per qui ha desenvolupat els sistemes d’informació destinats a l’expedició de passaports i visats des de les oficines consulars espanyoles.

El repte de l’empresa és ara créixer a l’exterior ampliant els serveis ja internacionalitzats així com a través dels seus productes de captura d’empremtes. Aquesta gran empresa multinacional ha homologat GEYCE com a proveïdor, i l’expansió inicial es centrarà en Europa de l’Est. Segons Vilaseca, “el fet d’haver venut tecnologia desenvolupada aquí és la millor prova de l’excel·lència de les solucions que desenvolupem”. L’empresa es marca com a objectiu establir acords de col·laboració similars a l’obtingut amb grans consultores tecnològiques espanyoles.

La tecnològica GEYCE tanca un acord amb una gran empresa multinacional per impulsar la seva presència internacional