ACCIÓ - Agència per la Competitivitat de l'Empresa
  • Comparteix a Linkedin
  • Imprimeix

Felip Puig visita la seu de la multinacional francesa Schneider Electric a Barcelona

El conseller d’Empresa i Ocupació, Felip Puig, ha visitat aquest matí la seu a Barcelona de la multinacional francesa Schneider Electric. Juntament amb Felip Puig, també han recorregut les instal·lacions d’Schneider Electric el director general d’Indústria, Antoni Maria Grau; el director general d’Energia, Mines i Seguretat Industrial, Pere Palacín; i la directora de l’Institut Català d’Energia (ICAEN), Mercè Serra

14/01/2015 03:15
Nota de premsa d’ACCIÓ

El conseller d’Empresa i Ocupació, Felip Puig, ha visitat aquest matí la seu a Barcelona de la multinacional francesa Schneider Electric. Juntament amb Felip Puig, també han recorregut les instal·lacions d’Schneider Electric el director general d’Indústria, Antoni Maria Grau; el director general d’Energia, Mines i Seguretat Industrial, Pere Palacín; i la directora de l’Institut Català d’Energia (ICAEN), Mercè Serra.

Abans de la visita, els representants del govern català s’han reunit amb el vicepresident executiu de Global Operations d’Schneider Electric, Julio Rodríguez; el president de la zona Ibèrica, Patrick Gaonach; el vicepresident d’Indústria, Joan Jordi Arnó; i el vicepresident de solucions, Manuel Moliner.

Schneider Electric és especialista global en gestió de l’energia i líder en solucions d’eficiència energètica, amb més de 150.000 treballadors arreu del món i una facturació que el 2013 va assolir els 24.000 milions d’euros. La seu de Barcelona acull la direcció de la companyia per les operacions del grup a tot el món tret d'Amèrica del Nord i la Xina, així com la direcció per a la zona Ibèrica. Disposa de centres industrials a Molins de Rei i Capellades que es dediquen a la fabricació d'armaris i embolcalls elèctrics, i un centre logístic a Sant Boi, que s’encarrega de la logística del grup per als mercats d’Europa, Àfrica i Amèrica del Sud.

Felip Puig visita la seu de la multinacional francesa Schneider Electric a Barcelona