ACCIÓ - Agència per la Competitivitat de l'Empresa
  • Comparteix a Linkedin
  • Imprimeix

El director general d’Indústria, Antoni Ma. Grau, inaugura la 7a edició d’Exposólidos

El saló, que se celebra del 17 al 19 de febrer, reuneix més de 100 expositors procedents de 32 països i preveu l’assistència de 4.500 professionals.

18/02/2015 12:58
Nota de premsa d’ACCIÓ
  • El saló, que se celebra del 17 al 19 de febrer, reuneix més de 100 expositors procedents de 32 països i preveu l’assistència de 4.500 professionals.

El director general d’Indústria, Antoni Ma. Grau, ha inaugurat aquest matí la 7a edició del Saló Internacional de la Tecnologia i Processament de Sòlids, Exposólidos, que se celebra a la Farga de L’Hospitalet del 17 al 19 de febrer.

Exposólidos és un saló monogràfic i exclusiu per a professionals d’una àmplia gama de sectors industrials com l’agroalimentari, metal·lúrgic, químic, farmacèutic, construcció, plàstic, cosmètic o del medi ambient, entre d’altres.

Més de 100 expositors procedents de 32 països hi presentaran les últimes novetats en equips, sistemes, serveis i productes auxiliars per tal de donar la millor resposta tecnològica al processament de sòlids o semi-sòlids, i a la separació de sòlids i líquids. Es preveu que l’edició 2015 d’Exposólidos reuneixi més de 4.500 professionals de l’Estat espanyol, França, Portugal, Llatinoamèrica o els països del Magrib, entre d’altres procedències./p>

Juntament amb Antoni Ma. Grau, han participat a la inauguració l’alcaldessa de l’Hospitalet, Núria Marín; el president d’Exposólidos i gerent de Metal·lúrgica Ros, Manel Ros; el vicepresident d’Exposólidos i director general de Coscollola Engineering, Josep F. Sánchez; i el director general d’Exposólidos i de Profei, Juli Simón; entre d’altres.

Durant els dies que dura Exposólidos, els visitants podran participar en les diverses jornades tècniques que també s’hi organitzaran així com assistir a presentacions de productes i workshops.

El director general d’Indústria, Antoni Ma. Grau, inaugura la 7a edició d’Exposólidos