ACCIÓ - Agència per la Competitivitat de l'Empresa
  • Comparteix a Linkedin
  • Imprimeix

Aparca&Go presenta al MWC la seva app per entrar, sortir i pagar els pàrquings de manera automàtica

La companyia, de 55 treballadors, ha presentat l’aplicació al Mobile World Congress estudiant la possibilitat de portar aquest servei a ciutats europees com París, Londres o Roma i al Brasil

03/03/2015 10:47
Nota de premsa d’ACCIÓ
  • La companyia, de 55 treballadors, ha presentat l’aplicació al Mobile World Congress estudiant la possibilitat de portar aquest servei a ciutats europees com París, Londres o Roma i al Brasil.
  • Aparca&Go és una de les 60 empreses que participaran al Mobile World Congress fins dijous vinent a través de l’Estand Catalonia de la Generalitat de Catalunya.

Barcelona 3 de març de 2015. – L’empresa catalana Aparca&Go ha presentat al Mobile World Congress l’aplicació mòbil que permet guiar els conductors fins les places d’aparcament lliures més properes, reservar-les i entrar i sortir del pàrquing de manera automàtica. La companyia ja és present a 200 aparcaments de Barcelona i Madrid amb l’objectiu d’arribar als 400 aquest 2015.

L’empresa ja compta amb més de 120.000 usuaris i 8.000 empreses que utilitzen aquest servei, i estan estudiant la possibilitat de portar l’aplicació a ciutats europees com París, Londres o Roma i al Brasil. Aparca&Go és una de les 60 empreses que participen al Mobile World Congress fins aquest dijous a través de l’Estand Catalonia de la Generalitat de Catalunya.

El CEO de la companyia, Jaime Escamilla, assegura que “és el primer any que anem al MWC: volem aprendre i conèixer empreses del sector que ens ajudin a créixer”. “Volem passar de ser una empresa tradicional a una totalment tecnològica, perquè creiem que a mesura que avanci la tecnologia podrem evolucionar per millorar el nostre servei”, destaca.

Aparca&Go va néixer el 2009 amb un equip de 10 persones. Va començar oferint serveis d’aparcament al costat dels aeroports de Barcelona i Madrid, i després van començar a obrir-ne al costat d’estacions de trens com la d’Atocha o la de Sants. Segons explica Escamilla, “la idea de negoci la vam tenir un dia que vam haver de pagar 300 euros de pàrquing després de deixar el cotxe a l’aeroport. El caixer no funcionava i vaig haver de desplaçar-me més d’un quilòmetre. Vam veure que calia un canvi”.

2014, després de comprar una empresa de quatre emprenedors, van començar a oferir el servei d’aparcament que han presentat al MWC, que permet aparcar el cotxe en uns 200 pàrquings de Barcelona i Madrid de manera “més còmoda i econòmica”, tal com subratlla el CEO d’Aparca&Go. Actualment l’empresa compta amb 55 treballadors. L’any passat va facturar 4,4 milions d’euros i l’objectiu és arribar als 6,5 milions d’euros aquest 2015.

Aparca&Go presenta al MWC la seva app per entrar, sortir i pagar els pàrquings de manera automàtica