ACCIÓ - Agència per la Competitivitat de l'Empresa
  • Comparteix a Linkedin
  • Imprimeix

Felip Puig entrega el Premi AGC a la Millor Operació Corporativa a l’empresa catalana Reig Jofre

La farmacèutica  ha rebut el guardó per la compra i posterior fusió amb la Societat Natraceutical, en una operació valorada en 93,5M€ i que l’ha convertit en la cinquena empresa farmacèutica espanyola cotitzada per volum de venda

09/03/2015 12:58
Nota de premsa d’ACCIÓ

El conseller d’Empresa i Ocupació, Felip Puig, ha entregat aquest dilluns el Premi AGC a la Millor Operació Corporativa de l’any 2014 a l’empresa farmacèutica catalana Reig Jofre. La companyia ha rebut el guardó per la compra i posterior fusió amb la Societat Natraceutical, en una operació valorada en 93,5M€ i que l’ha convertit en la cinquena empresa farmacèutica espanyola cotitzada per volum de venda.

Felip Puig ha destacat que “un dels reptes de l’economia i del nostre país és ser valents per pensar en gran, arriscar i créixer”. “Generar sinèrgies en processos productius i guanyar pes per accelerar els processos d’internacionalització i innovació és l’ambició que la nostra economia necessita”, ha dit. Ha recollit el premi Ignasi Biosca, actual conseller delegat de Reig Jofre i nét del fundador, en un acte celebrat a ESADE.

Felip Puig entrega el Premi AGC a la Millor Operació Corporativa a l’empresa catalana Reig Jofre