ACCIÓ - Agència per la Competitivitat de l'Empresa
  • Comparteix a Linkedin
  • Imprimeix

El director general d’Indústria participa en la inauguració del Fem.Talent Fòrum 2015

Fem.Talent Fòrum és una trobada de reflexió i debat sobre el talent com a element central en la economia del coneixement

17/04/2015 12:58
Nota de premsa d’ACCIÓ

El director general d’Indústria, Antoni Ma. Grau, ha participat aquest divendres en la inauguració del Fem.Talent Fòrum 2015, que ha tingut lloc al Campus La Salle Technova a Barcelona. L’acte també ha comptat amb la intervenció de la directora executiva de La Salle Technova Barcelona, Tània Sagaste, i del president de la Xarxa de Parcs Científics i Tecnològics de Catalunya, Josep Miquel Piqué.

Durant la inauguració, Grau ha destacat que “el principal actiu del nostre país és la nostra gent. La seva vitalitat, iniciativa i valentia es tradueix en un teixit dens, ric i divers de pimes”. Segons el director general d’Indústria, “els valors de la nostra societat tenen molt a veure amb la nostra cultura industrial centenària: l’esforç, la dedicació, el treball ben fet i l’autoexigència”.

Fem.Talent Fòrum és una trobada de reflexió i debat sobre el talent com a element central en la economia del coneixement. Organitzat per la Xarxa de Parcs Científics i Tecnològics de Catalunya (XPCAT), està dirigit a professionals del món de la ciència, tecnologia, empresa, associacions i administracions públiques.

El director general d’Indústria participa en la inauguració del Fem.Talent Fòrum 2015