ACCIÓ - Agència per la Competitivitat de l'Empresa
  • Comparteix a Linkedin
  • Imprimeix

Felip Puig presideix el plenari del Consell Català de l’Empresa

Aquesta ha estat la tercera reunió plenària del Consell Català de l’Empresa, que ha tingut lloc al Palau de Pedralbes i ha comptat amb la participació dels prop de 40 membres que integren l’òrgan.

28/04/2015 12:58
Nota de premsa d’ACCIÓ

El conseller d’Empresa i Ocupació, Felip Puig, ha presidit aquest dimarts la reunió plenària del Consell Català de l’Empresa, l’òrgan d’assessorament per a la definició i disseny de la política industrial de Catalunya. Han acompanyat el conseller el director general d’Indústria, Antoni Ma. Grau, i la consellera delegada d’ACCIÓ, Núria Betriu.

Aquesta ha estat la tercera reunió plenària del Consell Català de l’Empresa, que ha tingut lloc al Palau de Pedralbes i ha comptat amb la participació dels prop de 40 membres que integren l’òrgan (màxims representants d’entitats institucionals, cambres de comerç, organitzacions sindicals i agents que impulsen la internacionalització, la innovació i l’emprenedoria a Catalunya).

El director general d’Indústria ha explicat les principals actuacions que es desplegaran en l’estratègia industrial de Catalunya, que s’articula sobre 7 àmbits sectorials. De la seva banda, Núria Betriu ha presentat el balanç 2014 dels programes instrumentals d’ACCIÓ.

Durant la reunió també s’ha informat dels avenços de les comissions que integren el Consell Català de l’Empresa (Comissió Executiva Permanent, Comissió de Competitivitat i Emprenedoria i Comissió de Petites i Mitjanes Empreses).

Felip Puig presideix el plenari del Consell Català de l’Empresa