ACCIÓ - Agència per la Competitivitat de l'Empresa
  • Comparteix a Linkedin
  • Imprimeix

Felip Puig participa en la inauguració del XXIV Congrés Nacional de la Distribució de l’Automoció

Faconauto ha anunciat que els concessionaris d’automoció de l’Estat espanyol han donat feina de manera directa a més de 137.000 treballadors l’any passat i han generat 5.700 llocs de treball l’any 2014, el 90% amb contractes indefinits

06/05/2015 12:58
Nota de premsa d’ACCIÓ

El conseller d’Empresa i Ocupació, Felip Puig, ha participat aquest dimecres en la inauguració del XXIV Congrés Nacional de la Distribució de l’Automoció, organitzat per la Federació d’Associacions de Concessionaris de l’Automoció (Faconauto). Han intervingut també Jaume Roura, president de Faconauto, Antonio Garamendi, president de Cepyme i vicepresident de la CEOE, i Jaime García Legaz, secretari d’Estat de Comerç.

Faconauto ha anunciat que els concessionaris d’automoció de l’Estat espanyol han donat feina de manera directa a més de 137.000 treballadors l’any passat i han generat 5.700 llocs de treball l’any 2014, el 90% amb contractes indefinits. Felip Puig ha explicat que “la indústria de l’automoció s’engloba en un dels 7 àmbits prioritaris de l’estratègia industrial catalana, el de la mobilitat sostenible, ja que és un sector imprescindible per a Catalunya i per a la creació de llocs de treball amb valor afegit”.

Puig ha afegit que “el Govern aposta i seguirà apostant per aquest sector de l'automoció amb la posada en marxa de diferents iniciatives: la constitució del Clúster de la Indústria de l’Automoció, la fusió dels centres tecnològics en el nou Eurecat, l’impuls a la formació dual i la creació del Centre de Formació Professional de l’Automoció a Martorell”.

Felip Puig participa en la inauguració del XXIV Congrés Nacional de la Distribució de l’Automoció