ACCIÓ - Agència per la Competitivitat de l'Empresa
  • Comparteix a Linkedin
  • Imprimeix

El secretari d’Empresa i Ocupació, Pere Torres, visita l’empresa de telecomunicacions Ilimit a Terrassa

Xavier Tobella, director gerent d’Ilimit, i Xavier Martín, soci de l’empresa terrassenca, han presentat a Pere Torres l’evolució de la companyia que va començar com un projecte emprenedor i el model de negoci actual.

12/05/2015 03:15
Nota de premsa d’ACCIÓ

Pere Torres ha visitat aquest matí a Terrassa la companyia proveïdora de serveis tecnològics i telecomunicacions orientada a les empreses, Ilimit. El secretari d’Empresa i Competitivitat ha fet un recorregut per les instal·lacions i s’ha reunit amb els directius de l’empresa.

Xavier Tobella, director gerent d’Ilimit, i Xavier Martín, soci de l’empresa terrassenca, han presentat a Pere Torres l’evolució de la companyia que va començar com un projecte emprenedor i el model de negoci actual. Per la seva banda, amb aquesta visita, el secretari d’Empresa i Competitivitat els ha mostrat el suport del Govern català a l’emprenedoria i les pimes catalanes.

Ilimit és una empresa fundada l'any 1995 que compta actualment amb més de 1.000 clients. El 2011 es va convertir en la primera empresa de l'Estat que va obtenir la Certificació́ ISO 20.000 de qualitat i bones pràctiques en la prestació́ de serveis d’allotjament al núvol (Cloud Hosting).

El secretari d’Empresa i Ocupació, Pere Torres, visita l’empresa de telecomunicacions Ilimit a Terrassa