ACCIÓ - Agència per la Competitivitat de l'Empresa
  • Comparteix a Linkedin
  • Imprimeix

Felip Puig participa a la 3a Convenció Empresarial del 22@

En els últims tres anys s'han creat 1.937 noves empreses en aquest districte, que concentra una gran part d'empreses tecnològiques i vinculades a la comunicació i la mobilitat.

04/06/2015 03:15
Nota de premsa d’ACCIÓ

El Conseller d’Empresa i Ocupació, Felip Puig, ha participat aquest dijous en la 3a Convenció Empresarial del 22@, organitzada per 22@Network bcn. Aquesta associació ha donat a conèixer que el districte 22@ de Barcelona compta amb un total de 8.223 empreses que facturen fins a 10.300 milions d'euros, fet que suposa un creixement del nombre de companyies del 12% en relació al 2012.

En la seva intervenció, Puig ha destacat que “l’aposta per la reindustrialització amb una visió tecnològica va ser un posicionament estratègic per al districte 22@ que ha resultat ser una iniciativa molt reeixida”. Puig ha afegit que el Govern treballa per “garantir que tinguem infraestructures i espais de telecomunicacions perquè la revolució 4.0 pugui desenvolupar-se amb eficàcia”. “L’impuls públic i el lideratge privat”, ha afegit, “és necessari que no afluixi en els projectes que impulsem per tal que la ciutat segueixi endavant”.

L'informe revela que en els últims tres anys s'han creat 1.937 noves empreses en aquest districte, que concentra una gran part d'empreses tecnològiques i vinculades a la comunicació i la mobilitat.

Felip Puig participa a la 3a Convenció Empresarial del 22@